عوامل چندی در هزینه قطعات فورجینگ دخالت دارد. هزینه ابزار و قالب، بسته به پیچیدگی قطعه فورجینگ از متوسط تا بالا تغییر می کند. اما مانند سایر عملیات تولید، این هزینه روی تعداد قطعه فورجینگ که با یک سری قالب معین فورج می شوند، سرشکن می شود.
بنابراین، اگرچه هزینه مواد اولیه ثابت است، ولی هزینه های راه اندازی و ابزارمندی به ازای هر قطعه، با افزایش تعداد قطعات فورجی کاهش می یابد.
نسبت هزینه مواد به هزینه کلی فورجینگ قطعه با وزن قطعات فورجی افزایش پیدا می کند: هرچه مواد گرانتر باشد هزینه نسبی مواد در هزینه کلی بیشتر است:
از آنجا که قالب ها باید ساخته شوند و عملیات فورجینگ باید بدون در نظر گرفتن اندازه قطعه انجام گیرد، بنابراین هزینه قالب ها و عملیات فورجینگ نسبت به هزینه مواد برای قطعات کوچک بالاست و برعکس، هزینه های مواد به نسبت پایین است.
با افزایش اندازه قطعه، سهم هزینه مواد در هزینه کلی نیز افزایش می یابد ( ولی با آهنگی پایین تر ).
دلیل این امر آن است که
الف) افزایش تدریجی هزینه قالب به نسبت کم است، (ب) ماشین آلات و عملیات مربوطه الزاما بدون در نظر گرفتن اندازه قطعه، تهیه شده و یکسان است و (ج) تعداد کارگران درگیر به ازای یک قطعه چندان بالا نیست.
هزینه کلی یک عملیات فورجینگ از نوع مواد فورجی چندان تأثیری نمی پذیرد.
هزینه های کارگری در فورجینگ اغلب متوسط است و با عملیات خودکار و کنترل کامپیوتری نیز به طور چشم گیری پایین آورده شده اند.
طراحی قالب و تولید، امروزه با فنون طراحی و تولید به کمک کامپیوتر (که موجب صرفه جویی های چشم گیر در زمان و کار می شوند)، انجام می شود.
شرکت فنی و مهندسی مبین ماهان شرق (ایسامکو) در سال ۱۳۹۲ با حضور مهندسین مجرب تشکیل گردید که در زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی جهت طراحی، ساخت و بومی سازی قطعات و تجهیزات در صنایع محتلف فعالیت می نماید.اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ ، دریافت مجوز همکاری سمتا در حوزه های فعالیت مکانیک (ساخت و تولید ابزار و قطعات) و برق و الکترونیک (مخابرات) و همچنین دریافت تقدیرنامه حسن اجرای تعهدات از کارفرمایان، گواهی بر نگاه کیفیت محور شرکت می باشد.