در شکل دهی کششی ، فلز در امتداد لبه بسته شده و روی قالب بلوکه شکل دهی ( که بسته به نوع ماشین، بالا، پایین و یا اطراف حرکت می کند) کشیده می شود. ورق های مستطیلی این رویه ها ۱۲ هستند.
در بیشتر عملیات، لقمه، یک ورق مستطیلی است، که از لبه های باریک آن بسته شده و از طول کشیده می شود، این کار باعث می شود ورق در عرض کوچک شود.
کنترل مقدار کشش برای جلوگیری از پارگی آن بسیار مهم است. با شکل دهی کششی نمیتوان قطعاتی با کانتورهای تیز یا با گوشه های برگشته ( سطوح فرو رفتگی ها در قالب ) تولید کرد.
قالب های شکل دهی کششی اغلب از آلیاژهای روی، فولاد، پلاستیک و یا چوب ساخته می شوند.در بیشتر این موارد این قالب ها یا نیاز اندکی به روانکاری دارند و یا اصلا نیاز ندارند.
از تجهیزات فرعی گوناگونی در شکل دهی می توان استفاده کرد. شکل دهی اضافی با قالب های نر وماده، چند منظوره و اقتصادی است.
بیشتر، قطعاتی که از فلز ورق تولید می شوند، استوانه ای یا جعبه ای شکلند. برای مثال قابلمه ها و ماهی تابه ها، دبه های غذا و قوطی های نوشابه، لگن های آشپزخانه و مخزن سوخت اتومبیل ها با این روش تولید می شوند.
این گونه قطعات معمولا با فرایندی که در آن یک سنبه، یک پولک، فلز ورق تخت را به داخل حفره مارتیسی می برد تولید می شوند. گر چه این فرآیند به دلیل قطعاتی که به این وسیله تولید می شوند، اغلب کشش عمیق نامیده می شود.
شرکت فنی و مهندسی مبین ماهان شرق (ایسامکو) در سال ۱۳۹۲ با حضور مهندسین مجرب تشکیل گردید که در زمینه ارائه خدمات فنی و مهندسی جهت طراحی، ساخت و بومی سازی قطعات و تجهیزات در صنایع محتلف فعالیت می نماید.اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ ، دریافت مجوز همکاری سمتا در حوزه های فعالیت مکانیک (ساخت و تولید ابزار و قطعات) و برق و الکترونیک (مخابرات) و همچنین دریافت تقدیرنامه حسن اجرای تعهدات از کارفرمایان، گواهی بر نگاه کیفیت محور شرکت می باشد.