جستجو کردن

قبل از آنکه بخواهیم در مورد تراشکاری آلومینیوم و یا سری تراشکاری قطعات آلومینیوم صحبت کنیم، قطعا می بایست از مفاهیم و تاریخچه آلومینیوم کمی مطلع شویم.

تاریخچه کشف آلومینیوم :

آلومینیوم نخستین بار در سال ۱۸۲۵ تولید شد و فراوان ترین عنصر فلزی است، که حدود ۸% قشر بیرونی زمین را تشکیل می دهند.

از نظر کمیت تولید، دومین عنصر بعد از آهن است . سنگ معدن اصلی آلومینیوم بوکسیت است ، که اکسید آلومینیوم هیدراته (آبدار بوده) و چندین اکسید دیگر همراه دارد. این سنگ معدن پس از اینکه خاک رس و کثافات آن شستشو شد، به صورت پودر آسیاب شده و سپس به منظور برطرف کردن ناخالصی های آن با سود سوز آور (سدیم هیدروکسید)  داغ عملیات می شود. آلو مینا (اکسید آلومینیم ) از این محلول استخراج می شود. و سپس در یک حمام سدیم فلوراید و آلومینیم مذاب حل می شود.

فلز آلومینیوم در کاتد (قطب منفی) رسوب می کند و در همین حال اکسیژن در آند (قطب مثبت) آزاد می شود. همانطور که می دانید فرآیند تولید آلومینیوم  برق زیادی مصرف می کند و بنابراین سهم چشمگیری در قیمت آلومینیوم دارد.

عوامل مهم در انتخاب الومینیوم و آلیاژهای آن :

تراشکاری آلومینیوم

کاربردهای اصلی تراشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن :

کاربردهای اصلی تراشکاری آلومینیوم و آلیاژهای آن به ترتیب میزان مصرفشان از بالا به پایین عبارتند از :

به طور کلی می توان گفت تمام سیم کشی های انتقال قدرت ولتاژ بالا از آلومینیوم ساخته می شوند که بیشترین استفاده آن نیز در تراشکاری آلومینیوم می باشد.

آلیاژ های تراشکاری آلومینیوم :

آلیاژ تراشکاری آلومینیوم به صورت محصولات قالبی، یعنی محصولات کار شده به اشکال گوناگون با نورد کاری ، اکستروژن، کشش و فورجینگ موجودند.

فنونی پیدا شده، که از طریق آن بیشتر آلیاژهای آلومینیوم را می توان به آسانی تراشکاری آلومینیوم ، فرزکاری ، جوشکاری و شکل دهی کرد .

در تراشکاری آلومینیوم دو نوع آلیاژ آلومینیوم وجود دارد:

امیدواریم از مطالب ما در بخش تراشکاری آلومینیوم بیشترن استفاده را نموده باشید.